Jackit introduceert het exclusieve Sealwise WCB

Ontdek de innovatieve wandpanelen voor de voedselproducerende industrie

Veel bedrijven binnen de voedselproducerende industrie voldoen niet aan de hoogste hygiëne eisen van de HACCP of BRC. Zit jouw bedrijf hier ook tussen?

Stel je dan voor dat jouw bedrijf compleet gerenoveerd is met Sealwise WCB. Dit betekent dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst en jarenlang voldoet aan de hoogste hygiëne eisen van de HACCP en de BRC.

Dit is mogelijk doordat Sealwise WCB antibacterieel, antiviraal, waterdicht en makkelijk te reinigen is. Daarnaast heeft het materiaal brandklasse Bs1d0 en is het geproduceerd uit gerecycled PVC, waardoor het ook 100% recyclebaar is.

Deze eigenschappen zijn leuk om te horen, maar welke voordelen levert het jou als bedrijf op?

Bekijk de Sealwise video

Download de gratis Sealwise brochure

download-de-gratis-sealwise-brochure

Download de gratis Sealwise brochure

download-de-gratis-sealwise-brochure

De schrik van elke bacterie en virus

De behoefte aan optimale hygiëne binnen de voedselproducerende industrie is ontzettend groot. Als voedsel producerend bedrijf wil je namelijk niet dat gevaarlijke bacteriën en virussen roet in het eten kunnen gooien.

Door de zogeheten Biomaster®-methode die is toegepast bij de Sealwise WCB panelen, krijgen bacteriën en virussen geen kans. Het is namelijk bewezen dat de groei, het produceren van energie of het repliceren van bacteriën gereduceerd wordt met 99,9%. Bij virussen staat dit percentage op 99,8%. Sealwise is het enige plaatmateriaal met deze uitzonderlijke hoge scores.

Bekijk hieronder de overige eigenschappen die van groot belang zijn voor de voedselproducerende industrie:

sealwise-wcb-het-circulaire-plaatmateriaal-voor-de-toekomst

Waar kies jij voor? Renoveren met een plaatmateriaal waarbij nieuwe grondstoffen gebruikt moeten worden? Of kies jij er liever voor om gebruik te maken van gerecycled plaatmateriaal waarbij geen nieuwe grondstoffen nodig zijn?

Sealwise WCB is namelijk 100% recyclebaar, doordat het materiaal geproduceerd wordt uit gerecycled PVC. Hierdoor ontstaat er een circulair proces en worden er geen nieuwe grondstoffen gebruikt. Wij als Jackit durven daarom te stellen dat Sealwise WCB een van de meest duurzame materialen is binnen de voedselproducerende industrie.

Ik hoor je denken… Dat zal flink wat kosten. Dat valt mee en Jackit legt je graag uit waarom.

sealwise-wcb-het-circulaire-plaatmateriaal-voor-de-toekomst

Of stel hier uw vraag